Getting My istanbul petek servisi To Work

Wiki Article

Onur ustadan çOkay memnun kaldım. Hem işini titizlikle yapıyor, hem de her yaptığı işi anlatıyor. Amacı sizing az bilgi verip tekrar gelmek yerine petekleri, kombiyi nasıl doğru kullanacağınızı öğretmekti.

Peteklerin içinde zamanla tortular birikir ve peteklerin içinde sıcak su dolaşamaz. ve petek ısınmaz

Piyasada 70 tl – a hundred tl aralığında fiyat verenlere dikkat edin. Petek temizliği bu fiyatlara yapılacak işlem değildir, paranızı çöpe atmayın. En etkili ve kaliteli petek temizliği için firmamızı tercih edin.

peteğin reglaj ayarını yaptınız mı ? peteklerin altı ısınmıyor reglaj ayarı yaparak bu sorunu çözebilirsiniz. Konu hakkında bilginiz yok ise altta paylaşılan ling den öğrenebilirsiniz.

Firmamıza yaptırdığınız petek temizliği çalışması, her yıl düzenli olarak yaptırılması gereken bir temizlik işlemi olduğundan dolayı maalesef garanti verilmemektedir.

• Tahliye vanası kullanılarak su tahliye işlemi yapılabilir. Eğer ki vana yoksa bu sefer de purjör vanası kullanılır. Böylece suların çıkarılması işlemi yapılır ve ilk advertım atılır.

6 yıl garantili Doğalgaz kalorifer sıcak ve soğuksu tesisatı kombi satış ve montajı radyatör satış ve montajı KALORİFER ve radyatör petek servisi temizliği yerden ısıtma anakolon petek servisi Doğalgaz tesisatı proje ve gaz açım işlemleri kaliteli işçilik uygun fiyat

You happen to be utilizing a browser that isn't supported by Facebook, so we have redirected you to definitely a less petek servisi complicated Edition to give you the very best knowledge.

Hepimizin bildiği gibi kombi, çalışma prensibi doğal gaz ve elektriği birleştirir ve su ısınız bu su devir daim yaptırılarak peteklere sıcak su gönderilir.

Birde bazı durumlarda tam tersi bir olay vardır. Airfel marka kombide başımıza geldi. Yapılan ayar nedeni ile sıcaklık hep yüksek eko modu alın veya tam tersini deneyin yoksa petek servisi servis gelir ve ufak bir tuşa basar ve ücret talep eder.

Kombi petek temizligi çöl teknik olarak yapmaktayim oncelikle musteri memnunyeti ile hizmet vermekteyiz yillik kombi petek temizligi hem havali hem darbeli ozlentasarlanmis makinamizla temizlik islemi yapmaktayiz hem %thirty isi %twenty fatura tasaruf yapmak çöl teknik hizmetinizdedir.

İstanbul çAlright kalabalık bir şehir bu sebeple belli bir zaman sonra binalarda kirlilikler ortaya çıkabiliyor. Özellikle birçAlright binada hala eski radyatör ve peteklerin kullanılması İstanbul’da petek temizleme hizmetine olan ihtiyacı artırıyor.

İstanbul’un neredeyse her istanbul petek servisi ilçesinde petek temizleme hizmeti veren firmalar var. Ancak her hizmette olduğu gibi petek temizleme hizmeti için de profesyonel bir firma ile anlaşmak oldukça önemli.

Gardenya Petek Temizlme 2020' den bu yana professional bi şekilde hizmet vermektedir. kombi bakım ve petek temizliği hizmetlerinizi professionel ekip ve ekipmanlarımızla yapmaya talibiz.

Report this wiki page